Contact ex1

Автокъща „EasyCar“ е основана през 2000-та г. в София. Нашата локация остава и до ден днешен непроменена, а изминалите години коректна работа ни позиционират като лидер на пазара в продажбите на висок клас автомобили.

Разполагаме с дългогодишен опит и присъствие на българския пазар. Подбираме за Вас леки автомобили, ванове, джипове, микробуси, мотопеди и мотоциклети от всички европейски държави.

Развиваме се и печелим доверието на своите клиенти с коректно и добронамерено отношение. Гарантираме произхода на всеки автомобил, отнасяме се отговорно към всяка сделка и всеки клиент, а със съпътващите услуги превръщаме за Вас покупката на автомобил в удоволствие. Солидният опит, който екипът на „EasyCar“ натрупа ни спечели широк кръг от клиенти, голяма част от които във времето се превърнаха в нещо повече – те станаха и наши приятели.

За нас работата с всеки един от тях е персонална задача, в която ние се стараем да бъдем максимално професионални и гъвкави. Стремим се към компромис и разбиране и правим така, че да няма невъзможна сделка. Този начин на работа стои в основата на взаимното доверие и лоялността, които автокъща „EasyCar“ има със своите клиенти.

За
контакти

София, бул. „Цар Борис III“ № 433

 Email: [email protected] / [email protected]


Тел: +359 882 300 300 

Gmap ex1